Судар бродова код Каира, страдало више од 20 особа

Најмање 21 особа, међу којима су и жене и деца, погинула је у судару излетничког брода са теретњаком на Нилу код Каира. Трага се за још шест путника.

Судар се десио у Вараку, у северном предграђу главног града Египта. Капетан и његов заменик на теретном броду су приведени, рекли су полицијски извори, преноси Бета.

На излетничком броду путници су славили веридбу. Ти бродови, често стари, крстаре Нилом код Каира, а посебно их је много током празника.

Међу мртвима има најмање двоје деце.

Пет људи је спасено, а наставља се потрага за још шест путника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво