Фестивал књиге у Аранђеловцу

На аранђеловачком градском тргу, 4. и 5. септембра, биће одржан 8. Фестивал књиге. Нова издања представиће тридестак издавачких кућа, а посетиоцима Фестивала омогућени су попусти при куповини књига.

У оквиру пратећег програма Фестивала књиге предвиђен је богат музичко-литерарни програм, представљање најновијих књига, промовисање аутора и дружења са читаоцима. Немања Ротар, који ће представитио своју књигу "Сутрадан после детињства", говорити о песнику Мику Антића. Књижевна омладина Србије представиће три аутора, док ће Друштво књижевника Београда промовисати часопис "Књижевне вертикале".

Књиге за децу представиће Данијела Станковић Вулићевић и Бранко Милорадовић, збирку песама "Ништа ми не верујте" Душан Бањац, а програм ће употпунити драмски уметник Раде Марјановић поетским кабареом.

Према речима Саше Симоновића, директора Културног центра, овај Фестивал је постао део културне и туристичке понуде овог града, а градски трг током два дана са првим данима септембра постаје место окупљања издавача и великог броја љубитеља писане речи.

                                                                           

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије