Читај ми!

Пензионер поштени налазач новца

За четири дана, Милутин Живковић из Варварина нашао је два пута веће суме новца и вратио га власницима. Први пут, Живковић је нашао 20.000 франака и 70.000 динара у крушевачком ДИС-у, а други пут 1.400 евра, крај контејнера у Варварину.

Милутин Живковић из Варварина за само четири дана нашао је два пута веће суме новца и вратио га власницима.

Најпре је у Крушевачком маркету нашао новчаник са 20.000 швајцарских франака и 60 хиљада динара који је вратио власници из Краљева која је дошла у Крушевац да купи кућу. Наградила га је са 20.000 динара и позвала да проведе 15 дана код ње у иностранству.

Радост није могао да сакрије и Миодраг Пантић из Варварина, а на привременом раду у Аустрији, коме је Милутин вратио 1.400 евра које је пронашао поред контејнера близу своје куће. Частио га је са 100 евра.

Милутин је шездесешестогодишњи пензионер који живи скромно са супругом. Месечна примања су му око 30.000 динара. Комшије су одушевљени овим његовим гестом и, како кажу, нису друго ни очекивали од њиховог Милутина.

rts.krusevac@rts.rs
+381 37 438 707 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво