Читај ми!

Ништа од смака света

У разматрању судбине света, не могу се избећи ни чувени Тарабићи. Наши видовњаци, катастрофична прорицања не везују за одређени датум, али нову Нојеву барку смештају управо у место где су писали Креманско пророчанство.

Злу не требало, Креманци и Биоштанци спремни су и за катаклизму светских размера. Па док се свет ломи између атамских склоништа или села у Француској и Турској, њихови пророци Тарабићи су рекли где ће сванути онај Дан после.

Па ако је, кажу, једна опасност и прошла, никад се не зна када ће друга покуцати на врата.

Још у освит двадесетог века,Тарабићи су чули гвозденог коња на Шаргану, видели потоње владаре, телевизију, биолошко и нуклеарно оружје, ужарене кугле које ће спржити земљу. И спас за одабране, а потом живот у срећи и благостању.

Тако је ова пећина постала пандан низу различитих склоништа по свету. За оне који би да избегну Апокалипсу, Креманци и Биоштанци су припремили и хотел апартманског типа, или смештај код сеоских домаћина.

Па уз већ виђено, ово би био један нови вид туризма који обећава спас, када на остатку планете више не остане ни камен на камену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара