Читај ми!

Брано Мићуновић скинут са Интерполове потернице

Црногорски бизнисмен Брано Мићуновић скинут је са потернице Интерпола, а суд у Барију укинуо је решење о одређивању притвора, потврдили су његови адвокати Данило Мићовић и Антонио Зека.

Данило Мићовић и Антонио Зека су за подгоричке Дневне новине рекли да очекују да ће процес који се у Италији води против Мићуновића због шверца цигарета бити завршен ослобађајућом пресудом, преноси Танјуг.

Како кажу, у списима предмета нема ничег што би њиховог брањеника могло довести у везу са шверцом цигарета.

Мићовић и Зека наводе да скидање Мићуновића са Интерполове потернице практично произлази из одлуке суда о укидању притвора.

Истичу да су задовољни одлуком суда у Барију који, како кажу, није подлегао притисцима појединих црногорских медија који годинама спинују јавност против Мићуновића.

"Сви смо сведоци са колико се злонамерности од дела црногорских гласила прати све што има везе са Мићуновићем, посебно процес у Барију. Верујемо да ће суд донети ослобађајућу пресуду", рекли су Мићовић и Зека.

Наглашавају да им није намера да прејудицирају одлуке суда, већ само износе чињенице на основу онога што постоји у списима предмета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара