Читај ми!

Сарајево, авиону "Туркиш Ерлајнза" пукле гуме при слетању

Авиону компаније "Туркиш eрлајнз" при слетању на Сарајевски аеродром вечерас су пукле две задње гуме, али путници су безбедно искрцани, пренели су медији у БиХ.

Представница за односе с јавношћу сарајевског аеродрома Белма Ћурековић потврдила је да су у 19.12 пукле две гуме на авиону који је стизао из Истанбула, пренео је портал Кликс.

Срећом, авион је без икаквих проблема слетео и путници су безбедно искрцани из авиона, пренео је Танјуг.

"То ни на који начин не утиче на одвијање саобраћаја. Има кашњење у одласцима јер се још увек санира квар", казала је Ћурековићева.

Навела је да нису познати узроци инцидента, али је додала да ово није неуобичајен случај и да ће бити потребно времена да се утврди прави разлог, као и у којем моменту су пукле гуме.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се