Сарајево, срушила се скела, двоје страдало

Две особе су страдале, а једна је повређена када се на градилишту у центру Сарајева срушила скела на згради у изградњи.

Једна особа је преминула на месту несреће, а друга је подлегла повредама у "КЦУ Сарајево" где су покушаји реанимације били неуспешни.

До несреће је дошло око 16.40 часова рушењем скеле у стамбено-пословној згради БХЦ која је у изградњи, у улици Хисета 11 на Маријин Двору.   

Директор Федералне управе цивилне заштите Фахрудин Солак казао је да је несрећу изазвало рушење оплате, које је довело до обрушавања скеле, те да ће истрагом бити утврђено зашто се скела обрушила.

Радници који су радили на објекту су, иначе, из Зенице и Тешња.

Службеници МУП-а Кантона Сарајево ће осигуравати место догађаја до јутра. Увиђај ће због мрака бити одложен за јутарње сате.

Главна градска саобраћајница у Сарајеву затворена је за саобраћај јер је обрушени материјал прекинуо трамвајске жице.

Ватрогасци рашчишћавају рушевину и трамвајске шине на којима је још увиек присутна велика количина обрушеног материјала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара