Саобраћајни колапс у Будви због минирања брда

У Будви је настао прави саобраћајни колапс и километарске колоне возила, јер се минира брдо чији се део пре два дана код Завале обрушио на магистрални пут.

Саобраћај, који се одвијао једном траком наизменично, прекинут је због минирања брда, јавља портал ЦдМ, преноси Танјуг.

У Општини Будва кажу да су све надлежне екипе ангажоване како би саобраћај што пре био нормализован.

Портпарол те општине Тијана Котарац рекла је да се, с обзиром на лоше временске услове, још се не може прецизно рећи када ће бити оспособљена и друга саобраћајна трака.

"Потребно је много рада и још стручних екипа да би се видело да ли склањање великих стена са друге коловозне траке може изазвати неко ново клизиште", каже Котарац.

До одрона је дошло пре два дана када се више од 1.000 кубика камења и земље обрушило на главну магистралу.

Из Ауто-мото савеза Црне Горе возачима саветују алтернативне путне правце Подгорица-Цетиње-Његуши-Котор и Подгорица-Никшић-Вилуси-Грахово-Липци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво