Читај ми!

Никшић, младић убијен у дискотеци

Младић убијен у тучи која се догодила у никшићкој дискотеци "Фејс". Други младић задобио тешке повреде. Ухапшен осумњичени за убиство.

У тучи која се рано јутрос догодила у никшићкој дискотеци "Фејс" убијен је младић Јасмин Ећо, док је Миодраг Зорић задобио тешке повреде, саопштила је црногорска полиција.

Полиција је саопштила да је ухапсила осумњиченог за убиство Марка Миљанића, као и да се трага за његовим братом Драганом, који је, како вјерују, шипком по глави ударио Зорића.

Како су навели, прво је дошло до сукоба две групе младића у дискотеци "Фејс", након чега је обезбеђење реаговало и избацило их. Они су потом наставили да се обрачунавају напољу, где је Ећа избоден ножем, а Зорић задобио тешке повреде главе.

Ећо (24) је непосредно након пријема у никшићку болницу подлегао повредама од последице убодне ране у стомак.

Зорић је, након указане лекарске помоћи у никшићкој болници, превезен на даље лечење у Клинички центар Црне Горе у Подгорици, а његово стање је стабилно.

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво