Читај ми!

Николина прва година

Мали Никола, син Јелене Трикић, "Мајке Храброст" из Дрвара, слави први рођендан. Здрав је и напредан дечак о којем брине цела породица. Када порасте, биће поносан на своју мајку, која је упркос тешкој болести, одлучила да прекине хемотерапију и постане мајка.

Жена која је упркос тешкој болести одлучила да прекине хемотерапију и постане мајка, Јелена Трикић, "Мајка Храброст" из Дрвара, преминула је само месец дана после рођења сина Николе, који данас слави први рођендан.

Никола је здрава и напредна беба, има осам зубића и ускоро ће проходати и почети да прича. Миљеник је целе породице, али и Дрвара и Приједора, где данас живи.

"Напредан јесте, види се по њему. Што се тиче ходања, само што није. Већ је довољно опуштен да је само питање дана када ће проходати ", каже отац Горан Дуновић.

Никола одраста и има све што му је потребно. О њему брине цела породица, а највише отац и тетка Сања, која има две ћерке, али све своје обавезе подређује Николиним потребама.

Како каже, Никола је центар њиховог света.

"Са првим несташлуцима већ показује све емоције, није да се само смешка, некада и протестује, некада хоће мало више пажње", каже тетка Сања.

Отац Горан за свог сина има много жеља, али је здравље на првом месту. Сигуран је да ће када порасте бити поносан на своју мајку, а у њиховој кући много је тога што подсећа на "Мајку Храброст".

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво