Читај ми!

Хапшење дилера у Црној Гори

У акцији црногорске полиције ухапшено 14 дилера дроге, међу њима и полицијски инспектор Групе за сузбијање дроге, који је производио - дрогу.

Црногорска полиција ухапсила је данас, у акцији сузбијање кријумчарења и уличне продаје наркотика, 14 особа, међу којима и једног полицијског инспектора.

Како је саопштено из полиције, акција је изведена у пет црногорских градова - Бару, Котору, Тивту, Подгорици и Никшићу.

"Службеници Управе полиције - Одсека за борбу против дроге и кријумчарења, у сарадњи са Врховним државним тужилаштвом у Подгорици, извршили су више претреса у пет црногорских градова - Бару, Котору, Тивту, Подгорици и Никшићу и ухапсили 14 лица", навела је Управа полиције Црне Горе.

У акцији је, како се наводи, ухапшен и инспектор Групе за сузбијање дроге, групе за Херцег Нови, Котор и Тиват, који се сумњичи да је извршио кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога и злоупотребу службеног положаја.

Додаје се да је у оквиру акције "Марта" заплењена и одређена количина дроге и оружја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво