Читај ми!

Налетео на стадо оваца и коза

Подгоричанин Немања Ракочевић налетео на стадо стоке у близини Спужа и убио 14 оваца и седам коза.

Двадесетдвогодишњи Подгоричанин Немања Ракчевић усмртио је 14 оваца и седам коза када је колима "фијат пунто" регистарских ознака налетео на стадо стоке у месту Подање у близини Спужа.

Незгода се догодила у 5.45, на старом путу Даниловград - Подгорица. Приликом удеса Ракчевић је прошао са неколико огреботина, а Слободан Радуловић, власник стада и његова два сина су, спасавајући се од удеса, ускочили у канал поред пута.

Ракчевић се кретао из правца Даниловграда и наишао на стадо од 180 грла стоке које је Радуловић терао на испашу, речено је листу Вијести у даниловградској полицији.

''Када сам видео да стижу кола из правца Даниловграда покушао сам возача да упозорим батеријском лампом да успори, међутим, он то упозорење није видео на време. Почео је да кочи и остали су велики трагови кочења. Имам сигурно преко пет хиљада евра штете'', рекао је Радуловић.

Ветеринар Бајо Шалетић је, након удеса, утврдио да је угинуло 21 грло.

Увиђај су обавили службеници полиције и ветеринар. Ограничење брзине на том делу пута је 50 километара на час, из полиције су рекли да ће вештак утврдити којом брзином се кретао Ракчевићев аутомобил.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво