Читај ми!

Плантажа марихуане на падинама Козјака

Откривена њива марихуане на падинама Козјака у Македонији. Узгајивачи су на њиви инсталирали систем за наводњавање, а до њиве се могло доћи само чамцем или пешице.

Македонска полиција открила је 840 стабала канабиса високих и до 2,5 метара, који су гајени на веома тешко приступачној њиви на падинама Козјака, у општини Желино.

Полиција је у акцији "Козјак" утврдила да су узгајивачи канабиса на њиви инсталирали систем за наводњавање "кап по кап", спроведен до сваког корена. До те њиве се може доћи само чамцем или пешице.

Припадници полиције су открили и колибу из које су узгајивачи канабиса осматрали терен, а запленили су и чамац, два мотора за чамац, пумпе за воду, ловачку пушку и више муниције.

Како је изјавио портпарол МУП-а Иво Котевски, на лицу места је ухапшена једна особа из Скопља, а друга је успела да побегне полицији, а ради се о држављанину Албаније.

Према процени полиције, од пронађених стабала канабиса би се могло добити око 1.200 килограма марихуане, која на домаћем тржишту достиже цену од пола милиона евра, а у суседству и три пута више.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво