Покрет социјалиста: Срамни напади на премијера и његову породицу

Војвођански одбор Покрета социјалиста осудио је "срамне нападе на председника Владе Александра Вучића и његову породицу", оцењујући да иза њих стоје Демократска странка и њен лидер Бојан Пајтић.

"Последњих недеља смо сведоци колико су Бојан Пајтић и Демократска странка, у очајничкој борби за опстанак на политичкој сцени и патолошкој мржњи према Александру Вучићу, спремни ниско да падну када су, осим медијских напада на њега, почели и бесомучну кампању против чланова његове породице", наводи се у саопштењу Покрета социјалиста Војводине.

Они оцењују да је очигледно да Пајтић није спреман да прихвати чињеницу да су грађани Србије изабрали политику Александра Вучића, а "не лажи које су им Пајтић и његове демократе сервирали последњих деценију и по", преноси Танјуг.

У саопштењу се Пајтић позива да, "уместо што организује хајку на породицу премијера, почне да ради свој посао и бар покуша да реши неке од безброј проблема који муче грађане Војводине".

"Уколико Пајтић није спреман да се посвети ономе што треба да ради, нека распише покрајинске изборе на којима ће грађани рећи шта мисле о његовој политици, а шта о политици Александра Вучића", закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара