Читај ми!

СНС: Данима траје хајка на Владу

Српска напредна странка саопштила је да је невероватно да већ данима траје хајка одређених људи из опозиције на Владу Србије.

Како СНС наводи, хајка се води "само зато што они који данас воде државу постижу неупоредиво боље резултате, него док су они били на власти", преноси Танјуг.

"Вероватно их боли чињеница да ова Влада има храбрости да укаже на корупцију, пљачку народног новца и све оно што се годинама скривало испод тепиха", наводи се у саопштењу СНС-a и додаје да их боли и то што "тајкуне, који су за време њихове владавине били угледни грађани Србије, ми данас приводимо правди због разноразних махинација које су земљу довеле на руб пропасти".

Иако је децембар већ осми месец заредом како у Србији пада број незапослених, како истичу напредњаци, за неке људе то није добра вест.

"Да би успели да поправимо катастрофалну ситуацију, која је последица 'феноменалног рада претходних влада', ми нисмо седели у удобним фотељама, већ смо свакодневно радили", истиче се у саопштењу.

Они наводе и да су се захваљујући огромном залагању председника владе Александра Вучића, реформама финансијског сектора, квалитетнијем Закону о раду, обезбедили услови у којима су инвеститори спремни да уложе новац у Србију.

"Док је за време вашег мандата пракса била да се затварају фабрике, ми их сада отварамо. Подсетићеамо вас да је финска компанија "ПКЦ група" у Смедереву отворила фабрику кабловских сетова за комерцијална возила, а пре само два дана у Вршцу је отворена фабрика "Фрезенијус", која је специјализована за производњу материјала за хемодијализу", наводе у саопштењу и додају да је списак погона на које су они својим немаром ставили катанац далеко дужи.

"Сетите се "Петра Драпшина", "14. октобра", "Магнохрома", "Прве искре", "Клуза"... Они који су данас најгласнији у критикама актуелне власти, углавном не нуде аргументе, већ увреде, водећи се опробаном тактиком да свакодневно изнете неистине морају једног тренутка постати чињенице", истичу напредњаци.

Кажу и да у време када су демократе Бојана Пајтића биле на власти, 400.000 грађана је остало без посла, а "списку опљачканих банака, у којима се налазио новац свих грађана Србије, не назире се крај, од Развојне банке Војводине, преко Агробанке до Универзал банке".

"И Пајтићев коалициони партнер са претходних избора, Зоран Живковић, не може се похвалити много бољим резултатима за време премијерске владавине. Крајњи домет његове практичне политике било је позивање грађана да не плаћају струју, док је био градоначелник Ниша. Зато, господо из опозиције, боље би било за вас, да у критици власти користите истините аргументе, можда би вас и грађани озбиљније схватили", закључује се у саопштењу СНС-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара