Стевановић одговара Николићу

Лидер "Заједно за Шумадију" и бивши градоначелник Крагујевца Верољуб Стевановић изјавио је да није изненађен првим извештајем нове градске власти о финансијском стању локалне самоуправе у коме су, како је рекао, сабране бабе и жабе.

Верољуб Стевановић каже да оно што је и очекивао од нове градске власти то су и урадили када су недавно изнели негативне процене финансијске ситуације града", преноси Танјуг.

Бивши градоначелник је рекао и да је од нове градске власти очекивао конкретне предлоге и мере, а да су једине мере које је изнео нови градоначелник заправо мере "тата и шеф", алудирајући на изјаву Радомира Николића да ће затражити помоћ премијера и председника државе зато што задуженост Крагујевца није само проблем локалне самоуправе, већ и државног врха.

На питање да ли ће се одазвати позиву градоначелника за примопредајом власти, Стевановић је поновио да нова градска власт није освојена на изборима, већ да је, како је рекао, отета куповином одборника, те да он нема шта сада да преда Николићу.

Петар Веселиновић, бивши члан Градског већа за финасије и економску политику, указао је да су у износу од око 60 милиона евра, колико је саопштено да град дугује, сабрани дугорочни и краткорочни кредити за обавезе које има градска управа и обавезе које имају јавно-комунална предузећа.

Нова крагујевачка власт саопштила је недавно да град дугује око 60 милиона евра што је, како су навели, готово један и по буџет града који је пред банкротством.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара