Читај ми!

Вучић и Стефановић код Николића

Са председником Србије Томиславом Николићем на Андрићевом венцу састали се премијер Александар Вучић и министар полиције Небојша Стефановић. Николић се обратио јавности.

13.25 - Премијер Вучић изјавио је да ће о састанку који је имао са председником Србије и са министром полиције, али и о стању у полицији, говорити након седнице Бироа.

12.00 - Председник Николић тражи да се поставе искрени борци против криминала у МУП јер није задовољан борбом против корупције.

11.21 - Биро за координацију службама безбедности одржаће седницу поподне.

10.20 - Завршен састанак Николића, Вучића и Стефановића у Председништву.

Председник Србије Томислав Николић обратио се нацији поводом стања у Министарству унутрашњих послова.

Председник Владе Србије Александар Вучић сазвао је седницу Бироа за координацију службама безбедности, данас рано поподне, потврђено је Танјугу у Кабинету премијера.

Премијер Вучић и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић обратиће се у 17 сати новинарима.

Вучић је рекао да је непримерено да државни органи безбедности имају међусобне сукобе.

"Не желим да се било ко у Србији бави органима безбедности данима и недељама, и да они између себе воде некакве сукобе", рекао је Вучић новинарима у београдском хотелу "Метропол", након пословног ручка који је организовала Америчка привредна комора. 

Премијер Вучић најавио је јуче да ће држава у најхитнијем року ставити тачку на кризу коју сам од себе производи систем безбедности.

Медији спекулишу о сменама готово свих високо позиционираних полицијских шефова, што се доводи у везу са случајем Шарић, и оценом премијера Црне Горе Мила Ђукановића да атмосфера у Србији личи на ону из 2003. годину, када је убијен премијер Зоран Ђинђић, преноси Танјуг.

Раније је смењен начелник саобраћајне полиције МУП-а генерал Драгиша Симић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара