Бабић: Предлог УРС-а замагљивање реалности

Предлог УРС-а о смањењу броја чланова владе и заједнчком управљању појединим ресорима, замагљивање реалности како би одређени људи остали у влади, рекао заменик шефа посланичке групе СНС-а Зоран Бабић.

Заменик шефа посланичке групе СНС Зоран Бабић изјавио је да је предлог Уједињених региона Србије о смањењу броја министарстава и заједничком управљању појединим ресорима погрешан пут и да то може само да буде замагљивање реалности.

"Моје лично мишљење је да је то погрешан пут, да то може само да буде замагљивање реалности. СНС тражи систем одговорности, агилност, енергију, тражи знање и максималан даноноцни рад у интересу државе и свих грађана", рекао је Бабић новинарима у парламенту.

Он је истакао да не може унапред да говори да ли ће о предлогу УРС-а бити речи на данашњој седници Главног одбора СНС и додао да је лидер СНС Александар Вучић спреман да предложи реконструкцију владе из угла те странке и да очекује да ће оно што предложи добити апсолутну подршку.

Бабић је навео и да је СНС-у битна суштина, а не форма.

"Није нам битна форма коју ћемо да задовољимо да би одређени људи остали у тој влади, већ нам је битна енергија, знање И искуство, сви они алати који би требало да се користе у руковођењу владом, земљом И какав ће ефекат грађани Србије имати од тога", рекао је Бабић.

Он је истакао да је СНС-у битно колико ће грађани живети боље већим и бољим ангажовањем појединаца у влади било да се они зову министри, државни секретари, помоћници, директори јавних предзуећа, градоначелници.

Странка Млађана Динкића је коалиционим партнерима у влади предложила да влада после реконструкције буде мања и оперативнија, да има највише 15 чланова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво