Читај ми!

Аналогија – Јоца Ајкула: Првој девојци сам се извинио јер сам на састанак дошао ненашминкан

Прво су га „дизелаши“ тукли због изгледа, а онда су почели да долазе на његове концерте да му се диве. Најгалмурознији домаћи рок музичар за подкаст „Аналогија“ објашњава шта је узрок његове феминизираности, зашто га људи често погрешно тумаче и која одећа згражава његову супругу.

Да ли ви волите кавер бендове? У @Analogija-podkast фронтмен групе Гифт описује како је уживети се у улогу неког великог музичара.

Да ли је скидање туђих покрета на сцени тешко увежбани посао или ту има нешто више закључићете сами из овог живог и забавног разговора.

Сазнаћете да ли се Јоца истетовирао као певач групе Дипеш моуд по целом телу да би изгледао што уверљивије на сцени. И да ли је Дејв Гаан секси само женама или и стрејт мушкарци могу да осете ту енергију.

Јоца нам открива и како је почео да се шминка и како се понашао када су га због тукли дизелаши из краја. Помоћ локалних панкера, којима је и сам припадао, није тражио, јер сматра да се на насиље не одговара насиљем. Музика, шминка и шљокице служе да би ширио љубав, а тетралност код њега лебди између сцене и приватног живота, без јасне границе.

У овом подкасту Ана Манојловић огољава са Јоцом суштину идеје песме Free love. Запратите подкаст и опустите се уз разговор са овим необично занимљивим уметником.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво