Аналогија: Упознајте најбоље београдске стендап комикчарке

Отворено о смеху и сексу и мушкарцима који мисле да су бољи од жена у тим стварима говоре и чаркају се Ана, Јелена и Јагода и опет Ана.

Да ли је ли до публике или до глупих фора, када се публика не смеје откривају нам Жене које причају - Ана Златановић, Јелена Мандарић и Јагода Јовановић

Нашој новинарки и водитељки Београдске хронике су Ани Манојловић су у најновијој епизоди @analogija-podkast откриле како се осећају када се из сале коју покушавају да засмеју чује само тишина.

Сложиле се се да је много лакше накога расплакати него засмејати и причале о томе како припремају шале за своје наступе. Посебно вече је одвојено и за црни хумор за који сваки пут, унапред морају да објасне шта је, како се посетиоци не би превише саблазнули.

Да ли су људи без смисла за хумор сиромашни или глупи, само је једно од питања о којем можете да размислите пре него што кликнете да чујете њихов смех и разговор. Оне имају одговор.

Ево још неких тема: чиме се баве када нису на бини, да ли ико у приватном животу схавата озбиљно, шта раде када су тужне, може ли ускраћивање секса бити казна и како пацијенти реагују када лаборанткиња (Јелена) тражи вене да би извадила крв без наочара...

Ова епизода @analogija-podkast ће вас сигурно засмејати, а открићете да у соби седи и један Ђура. Опустите се и погледајте на хумор из кутије.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво