Читај ми!

Сазревање – Светлана Сеферовић: Можемо ли дечје снове остварити у зрелим годинама

Да ли је икада касно да постанете балерина у подкасту "Сазревање"  говори нам филолог, балетски педагог и сликарка Светлана Сеферовић.

Колико пута смо нешто силно желели, а то нам је увек било недостижно и далеко, посебно када је реч о жељама из детињства?

Да ли их тамо треба и оставити или се неких треба сетити и остварити их чак и у периоду трећег доба. Постати писац, музичар или можда балерина, неке су од уобичајених дечјих жеља.

Уз добру вољу, упорност, али и рад на себи, очигледно неке жеље из детињства могу да постану и део наше реалности. Можда би требало да се присетимо шта смо као деца волели, можда направити списак неостварних жеља.

Плашимо ли се уопште да се жеља присетимо и сме ли да их буде више од једне?  Како и да ли је могуће остварити те снове, питали смо нашу гошћу захваљујући којој многе жене сада праве "плије" или друге бројне балетске покрете, како оне жене које су играле, тако и оне које балет нису играле никада. Ето, само себи за љубав. 

Да ли су снови оствариви  у подкасту Сазревање  причамо са Светланом Сеферовић, филологом, балетским педагогом и сликарком.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво