Читај ми!

Осумњиченима за убиство Данке Илић одређен притвор – један признао злочин, други се бранио ћутањем; приведена још двојица

Наставља се потрага за телом Данке Илић. Проверава се више локација у борском крају. Двојици осумњичених за убиство двогодишње девојчице одређен је притвор до 30 дана. Њима се на терет ставља кривично дело – тешко убиство у саизвршилаштву. Тужилаштво је саопштило да је Д. Д. признао злочин, док се Ј. С. бранио ћутањем. Ухапшени отац и брат једног од осумњичених због сумње да су помогли да се тело премести на за сада непознату локацију. Грађани Бора и Бањског поља доносе цвеће и свеће и упућују саучешће породици Илић.

Двогодишња девојчица Данка Илић је убијена. Након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два 50-годишња мушкарца из Бора, осумњичена за убиство, и они су синоћ спроведени на саслушање у Више јавно тужилаштво у Зајечару.

Осумњичени су да су аутомобилом ударили девојчицу, а након тога се договорили да тело детета баце.

Ухапшени су признали злочин и навели да је тело девојчице на депонији.

Међутим, постојала су сазнања да је један од осумњичених преместио тело на другу локацију, рекао је министар полиције Братислав Гашић на конференцији за медије.

За телом девојчице јуче се трагало у местима из којих су осумњичени, као и на депонији на старом Бањском путу. Претражен је и салаш деде једног од осумњичених.

Грађани Бора спонтано се окупљају на градском тргу код Дома културе, пале свеће и остављају цвеће.

Двогодишња девојчица је нестала пре десет дана. Од тада се за њом интензивно трагало. Први пут у Србији је покренут систем "Пронађи ме".

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво