Читај ми!

МУП о убиству Данке Илић: Двојица мушкараца из Бора признала злочин

Припадници Министарства унутрашњих послова, након десетодневне опсежне акције, детаљних провера свих трагова и информациј,а ухапсили су С. Ј. (50) и Д. Д. (50), обојица из Бора, због сумње да су убили двогодишњу девојчицу Данку Илић, саопштио је данас МУП.

Двојица осумњичених у потпуности су признали извршење овог злочина, а у току је претрага терена у потрази за телом. Полиција наставља интензиван рад на овом случају, о чему ће благовремено обавестити јавност, наводи се у саопштењу МУП-а.

Двогодишња Данка Илић нестала је пре десет дана. Од тада се за њом интензивно трагало. Први пут у Србији је покренут систем "Пронађи ме".

У потрази је поред полиције учествовала Жандармерија, хеликоптерска јединица, припадници Горске службе спасавања.

Нада да ће девојчица бити пронађена жива појавила се пре неколико дана када је један српски држављанин снимио видео на станици у Бечу на којем се могло видети девојчица која подсећа на Данку у пратњи две Румунке. 

Међутим, јутрос је бечка полиција саопштила да је разјашњен идентитет особа са снимака, које је у Бечу направио држављанин Србије, и да је са њима успостављен контакт.

"На основу истраге и пратећих чињеница, веза између особа приказаних на објављеним сликама и нестале девојчице може се јасно и без икакве сумње искључити", наводи се у саопштењу бечке полиције.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво