Апелација потврдила оптужницу против Беливука и Миљковића због прања новца

Апелациони суд у Београду потврдио је решење о потврђивању оптужнице против Вељка Беливука, Марка Миљковића и њихових супруга, због сумње да су извршили кривично дело прање новца.

Другостепени суд је одбио као неосноване све жалбе и потврдио решење Вишег суда о потврђивању те оптужнице, наводи се у саопштењу тог суда.

Виши суд би требало ускоро да закаже почетак суђења.

Према оцени Апелационог суда, првостепени суд је у образложењу своје одлуке дао довољно јасне и аргументоване разлоге о одлучним чињеницама које се односе на конкретне доказе.

Оптужницом су, поред Миљковића и Беливука, обухваћени и Б. Б., Т. М., Ф. И., М. М. и С. Ђ., због више кривичних дела прања новца за дела извршена у периоду од 2015. до 2020. године.

Предметном оптужницом свим оптуженима је на терет стављено продужено кривично дело прање новца у саизвршилаштву, осим С. Ђ. којој је стављено на терет кривично дело прање новца у саизвршилаштву.

Против Миљковића и Беливука се води поступак пред судом због сумње да су организовали криминалну групу чији се припадници терете за најтежа кривична дела, међу којима је и седам убистава.

Ф. И. се терети да је био члан те криминалне групе.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара