Читај ми!

Ухапшен осумњичени за покушај убиства на Звездари, кривична пријава против још пет особа

Београдска полиција расветлила је покушај убиства, који се догодио почетком новембра прошле године, и ухапсила 21-годишњег младића због постојања основа сумње да је извршио наведено кривично дело.

Г. Д. (2002) се сумњичи да је 1. новембра прошле године у Улици Миљана Миљанића на Звездари испалио више хитаца из ватреног оружја у правцу двадесетдеветогодишњег младића који је том приликом задобио тешке телесне повреде опасне по живот, саопштио је МУП.

Такође, додају, кривична пријава за убиство у покушају у саизвршилаштву поднета је против М. М. (1993), М. М. (1998), Ј. П. (1995), Д. И. (2003) и Ф. Г. (1999) који се налазе у притвору због претходно учињених кривичних дела.

Они се сумњиче да су помогли Г. Д. тако што су предузели низ радњи у циљу извршења кривичног дела, његовог бекства и уклањања трагова.

Претходно је полиција претресом стана у Болечу који користе M. M., M. M., Г. Д., као и осумњичени С. M. (1997) запленила око два килограма амфетамина и мању количину марихуане, због чега се они терете да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Такође, полиција је у претходном периоду код Ј. П. пронашла пиштољ са пригушивачем, због чега се он терети за кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Осумњиченом Г. Д. је одређено задржавање до 48 часова и он је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву, док се М.М., Ј.П., М.М., Д.И., Ф.Г. и С.М. налазе у притвору.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво