Читај ми!

Након 10 година ослобођен оптужби за убиство у Обреновцу

Апелациони суд у Београду правоснажно је ослодио М. Г. од оптужби да је на свиреп и подмукао начин из користољубља убио С. Д. 27. фебруара 2012. године у Обреновцу.

Истом одлуком ослобођена је и С. М. од оптужбе да је након убиства помогла М. Г. тако што је бацила у канту обућу коју је он носио за време убиства, као и новчаник и кључеве од стана оштећеног, наведено је у одлуци објављеној на сајту суда.

Апелациони суд је одбио као неосновану жалбу тужиоца и потврдио првостепену пресуду, ценећи да је првостепени суд правилном и свестраном оценом свих изведених доказа закључио да нису доказани наводи оптужбе да су М. Г. и С. М. извршили кривична дела за која су оптужени.

Оптужницом је М. Г. стављено на терет да је тог дана дошао до стана оштећеног у намери да од њега изнуди новац, да га је претукао на смрт и узео новац из његовог стана.

С. М. је према наводима из оптужнице, након што јој је окривљени рекао да је починио кривично дело узела бацила у канту његове крваве патике, као и новчаник и кључ од стана оштећеног.

Након убиства они су украдени новац трошили на гардеробу, мобилне телефоне, хотел, рентирање стана и храну, а у циљу скривања осумњиченог, С. М. је изнајмила стан у Мељаку.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво