Читај ми!

Одређен притвор полицајцу осумњиченом да је одавао поверљиве информације Беливуковој групи

Виши суд у Беоргаду одредио је притвор до 30 дана полицијском службенику А.П. који се сумњичи да је заједно са колегом Н.В. одавао вођама организоване криминалне групе поверљиве податке из електронског система МУП-а.

Суд је Н.Р. изрекао меру забране прилажења, састајања или комуницирања са одређеним особама, потврђено је Танјугу у Вишем суду у Београду.

А.П. је одређен притвор због постојања особитих околности које указују да ће се окривљени боравком на слободи крити или дати у бекство, да не би утицао на сведоке и да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело.

Мера изречена Н.Р. може трајати док за то постоји потреба, а најдуже до правноснажности пресуде.

Тужилаштво је раније саопштило да је покренуло кривични поступак против осумњичених због сумње да су починили кривична дела удруживање ради вишења кривичних дела и злоупотреба службеног положаја.

А.П. и Н.В. ухапшени су 15. новембра по налогу Тужилаштва за организовани криминал уз сарадњу са Службом МУП-а за унутрашњу контролу.

Према наводима кривичене пријаве, постоји основана сумња да су од јуна до октобра 2020. године у више наврата неовлашћено припадницима организоване криминалне групе чији су организатори Беливук и Миљковић одавали поверљиве податке из електронског система МУП-а.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара