Читај ми!

Ухапшени полицајци осумњичени за одавање информација Беливуковој групи

Ухапшена су двојица полицијских службеника за које постоји основана сумња да су од јуна до октобра 2020. године у више наврата неовлашћено припадницима организоване криминалне групе чији су организатори Вељко Беливук и Марко Миљковић одавали поверљиве податке из електронског система МУП-а.

По налогу Тужилаштва за организовани криминал, уз сарадњу са Службом унутрашње контроле МУП-а, ухапшени су полицијски службеници А. П. и Н. В. из Београда због постојања основа сумње да су извршили кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела из чл. 346. КЗ РС и злоупотреба службеног положаја из члана 359 КЗ, наводи се у сапоштењу Тужилаштва.

Према наводима кривичне пријаве, постоји основана сумња да су од јуна до октобра 2020. године у више наврата неовлашћено припадницима организоване криминалне групе чији су организатори Вељко Беливук и Марко Миљковић одавали поверљиве податке из електронског система МУП-а.

Њима је одређено полицијско задржавање и они ће уз кривичну пријаву бити спроведени Тужилаштву за организовани криминал.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара