Читај ми!

Ухапшени због препродаје дроге

Двојица мушкараца А. Б. и Б. Ж. ухапшена су у Београду, а полиција је запленила око 150 грама хероина.

MУП је саопштио да је претресањем стана где је боравио осумњичени А. Б. (35), полиција је нашла 20 пакетића са укупно 91,02 грама опојне дроге хероин, саопштио је МУП, а преноси Танјуг.

Пронађене су и две вагице за прецизно мерење, два миксера, две мерице од лека - све са траговима хериона, као и седам таблета бупренорфина.

Такође, полиција је нашла и 175,74 грама смеше кофеина и парацетамола и мобилни телефон. Прегледом поштанског сандучета, пронађена су још два пакета са укупно 28,24 грама опојне дроге хероин.

Код осумњиченог Б. Ж. (42) полиција је нашла десет пакетића са укупно 22,11 грама опојне дроге хероин, шест таблета бупренорфина, два мобилна телефона.

Због сумње да су препродавали дрогу, осумњичени А. Б. и Б. Ж. су приведени надлежном Вишем јавном тужилаштву у Београду, пише у саопштењу МУП-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво