Читај ми!

Пронађени нападачи на пекару "Европа"

Новосадска полиција је пронашла двојицу малолетника за које се сумња да су разбили излог на пекари "Европа" у Новом Саду, саопштило је вечерас Министарство унутрашњих послова.

Осумњичене је данас у Полицијској управи у Новом Саду саслушао виши јавни тужилац, у присуству адвоката и родитеља, а против двојице 16-годишњака биће поднете кривичне пријаве због изазивања националне, расне и верске мржње и нетрпељивости.

Новосадска полиција је расветлила и јутрошњи напад на пекару власника српске националности, додаје се у саопштењу.

Због сумње да је разбио излог пекаре на Лиману саслушан је Новосађанин (21), а надлежно тужилаштво је овај догађај квалификовало као кривично дело – уништење и оштећење туђе ствари.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво