Ивановићева одбрана спремна

Заменик председника Грађанске иницијативе СДП Ксенија Божовић очекује да суђење лидеру Иницијативе Оливеру Ивановићу почне ове године. Божовићева наглашава да је његова одбрана у потпуности спремна за судски процес који предстоји.

Ксенија Божовић је Танјугу изјавила да је све доказе које поседује Оливер Ивановић и његове сведоке одбрана предочила суду у законском року и да очекује да суђење почне ове године.

Истакла је да је комплетан адвокатски тим који ће бранити Ивановића спреман за одбрану, као и сам Ивановић који се дуже време налази у затвору.

Оливер Ивановић оптужен је да је на Косову починио кривично дело ратног злочина над цивилним становништвом 1999. године, а запрећена казна за то дело је од пет година до доживотне робије.

Ивановића је Еулекс ухапсио крајем јануара у Косовској Митровици, а његови адвокати и он сам тврде да се ради о политички мотивисаном судском процесу који је против њега покренут у време када је Ивановић био кандидат за градоначелника општине Северна Митровица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво