Читај ми!

Заплењени апарати коцкарница у Врању

Одузето више од 170 апарата за игре на срећу и 10 рулета, у току полицијске акције на 30 локација у Врању, Владичином Хану, Прешеву и Бујановцу. Одузето је и 800.000 динара и 3.000 евра из коцкарница и аутомат клубова.

Више од 100 службеника полиције и десетак инспектора контролисали су у Врању пословање и плаћање пореза у коцкарницама и аутомат клубовима, јавља дописник РТС-а.

Рад на црно и утаја пореза, најзаступљенији су у коцкарницама у Пчињском округу. Порески инспектори и полиција открили су и да 20 радника није пријављено.

Полиција је одузела апарате за игре на срећу и рулете јер нису били фискализовани од стране Министарства финансија, потврдио је за РТС портпарол Полицијске управе у Врању Драган Стаменковић.

Због тога ће привремено бити затворено неколико објеката.

Акција МУП-а и Пореске управе Министарства финансија наставља се и наредних дана.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво