Читај ми!

Повређени путници стабилно

Троје од 23 путника повређених у јучерашњој несрећи на Новом Београду задржано је у болници и њихово стање је стабилно. Задржана је жена која је возила трамвај, једна путница из трамваја и сувазоч у камиону.

Од 23 повређених путника из саобраћајне несреће на Новом Београду који су збринути у Ургентном центру, троје је задржано у болници и њихово стање је стабилно.

"Задржана је жена која је била возач трамваја и она ће вероватно данас кући, затим једна путница из трамваја и сувазоч у камиону који је задобио прелом натколенице. Сви су збринути и у стабилном су стању", рекла је Танјугу портпаролка Клиничког центра Србије Александра Берић.

У судару два трамваја и камиона јуче око 15.30 сати на Новом Београду повређено је 20 људи и причињена велика материјална штета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара