Читај ми!

Тројица ухапшена због бруталног злостављања младића на Звездари

Полиција је ухапсила тројицу мушкараца осумњичене да су упали у стан једног младића на Звездари и од њега узели новац. Затим су га, како се сумња, два сата брутално мучили, злостављали и убадали ножем, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Београдска полиција је у сарадњи са службеницима у Шапцу и Сремској Митровици, а по налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду, ухапсила З. Ј. (31), М. Д. (38) и М. П. (26), због сумње да су упали у стан једног младића од њега узели новац, а затим га два сата га два сата брутално мучили, злостављали и убадали ножем.

Они су осумњичени за кривична дела разбојништво и злостављање и мучење, наводи се у саопштењу МУП-а.

Сумња се да су они, 16. маја око поноћи, ушли у стан 21-годишњег мушкарца на Звездари и том приликом му задали више удараца по глави и телу, захтевајући од њега новац, након чега им је он предао 40.000 динара.

Такође се сумња да су З. Ј, М. Д. и М. П, пошто су узели новац, два сата брутално мучили и злостављали 21-годишњака, тако што су му каблом везали руке и ноге, поливали га врућом водом по глави и телу, исекли косу и нанели му више посекотина и убодних рана кухињским ножем. 

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије