Читај ми!

Цеца плаћа одлагање суђења због недоласка

Суд је наложио Светлани Ражнатовић да плати трошкове одлагања суђења због недоласка на саслушање. Фолк певачица је требало да буде саслушана по тужби коју је против ње, због наводног дуга, поднео Војислав Ђурковић из Бијељине.

Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић није дошла на суђење у Виши суд у Београду где је требало да буде саслушана по тужби коју је против ње, због наводног дуга, поднео Војислав Ђурковић из Бијељине.

Њен пуномоћник је обавестио суд да је Ражнатовићева болесна, па му је наложено да о томе достави медицинску документацију коју данас није приложио као оправдање изостанка.

Суђење је одложено за 18. јун, а трошкове одлагања ће, према одлуци суда, платити Ражнатовићева. У јуну је планирано саслушање Ражнатовићеве и Ђурковића.

Ђурковић тужи фолк певачицу тврдећи да му дугује 116.063 евра, са свим припадајућим каматама од 1999. године.

Ражнатовићева оспорава дуг Ђурковићу јер је паре позајмио њен покојни супруг Жељко Ражнатовић Аркан, док Ђурковић тврди да је Аркан узео новац за потребе своје супруге и то у њеном присуству.

Овај процес је иначе био је у завршној фази, пошто је Први основни суд крајем 2011. године наложио принудну продају дела куће ради намирења дуга према Ђурковићу, али је крајем јануара 2012. поступак извршења обустављен пошто је Врховни касациони суд пресуду укинуо пошто је усвојио њен захтев за ревизију и наложио ново суђење.

Највиши суд је упозорио да наследник одговара за дугове оставиоца само до висине свог наследног дела. Међутим оставинска расправа Ражнатовићевих наследника је у прекиду због парничног спора међу њима, односно још није утврђен наследни део певачице.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво