Ухапшени пљачкаши у Алексинцу

Нишка полиција ухапсила Горана Петровића и Марка Љубеновића за које сумња да су извршили више разбојништа и тешких крађа. Полиција такође сумња да су они планирали да баце експлозивну направу на полицијску станицу у Алексинцу.

Интензивним оперативним радом нишка полиција је у кратком временском периоду пронашла и ухапсила Горана Петровића (1961) из околине Алексинца и Марка Љубеновића (1993) из околине Алексинца, због сумње да су извршили кривична дела разбојништво и тешка крађа.

Они су синоћ око 23.00 часова пронађени на кућној адреси, тачније у скривеном делу подрумске просторије у помоћној згради  у дворишту породичне куће и ухапшени а затим спроведени у КПЗ Ниш због одређеног притвора у трајању до 30 дана.

"Осумњичене особе су од стране полиције потраживана због разбојништва 8. јануара у алексиначком селу Крушје", наводи полиција у саопштењу.

Међутим, након претреса куће, помоћне и подрумске просторије полиција је пронашла велики број техничке опреме и разне друге робе за коју се основано сумња да потиче из кривичних дела тешка крађа коју су  осумњичени отуђили у 2013. години.

Пронађен је и видео надзор којим је обухваћено двориште осумњичених, као и пиштољ и разна муниција који ће иићи на даље вештачење.

Код њих је пронађен и специјални диверзантски упаљач на померање у вези чега нишка полиција има сазнања да су осимњичени планирали да баце експлозивну направу на полицијску станицу у Алексинцу, закључила је полиција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара