Читај ми!

Кривична пријава због пожара у пекари

Крушевачка полиција поднела кривичну пријаву против Л.С. због сумње да је јуче изазвао пожар и експлозију у пекари у центру Крушевца.

Полиција у Крушевцу саопштила је да је поднела кривичну пријаву против Л.С. (27) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело изазивање опште опасности, односно подметања експлозије у пекари "Лазар".

Како се наводи у саопштењу, сумња се да је Л.С. изазвао пожар услед којег је настала експлозија, тако што је полио део инвентара, највероватније бензином, а потом га запалио.

Реч је о објекту који је Л.С. узео под закуп од јавног предузећа "Пословни центар".

У експлозији је Л.С. задобио лаке телесне повреде и збринут је на Одељењу хирургије Здравственог центра Крушевац. Инвентар пекаре и столарија локала су у потпуности уништени.

Услед експлозије попуцала су и стакла на објектима поред и изнад пекаре, а висина материјалне штете ће накнадно бити утврђена.

Како је раније рекао Танјугу начелник крушевачке полиције Миљан Петровић, увиђај су извршили судија и тужилац Основног суда у Крушевцу и припадници полиције сектора за ванредне ситуације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво