Читај ми!

Ученик претучен бејзбол палицом

У Крагујевцу је бејзбол палицом претучен ученик Политехничке школе Стефан Ј. Лекари се боре за његов живот. Полиција трага за нападачем Дарком Р. који је и раније хапшен.

Ученик Политехничке школе из Крагујевца Стефан Ј. којег је јуче бејзбол палицом напао Дарко Р, животно је угрожен и лекари Клиничког центра се  боре за његов живот.

Стефан Ј. је задобио тешке повреде главе и после операције је смештен у јединицу интензивне неге, потврдила је РТС-у портпаролка Клиничког центра Вања Ђорђевић.

Она је додала да Стефан Ј. има тешке повреде главе, да су га неорохирурзи оперисали и тренутно је на лечењу на јединици интензивне неге Центра за анестезију и реанимацију.

Начелник Полицијске управе Иван Ђоровић рекао је да је Стефана Ј. напао Дарко Р. јуче у кафићу "Табаско" који се налази преко пута Политехничке школе.

Ђоровић за РТС рекао да је полиција Дарка Р. хапсила и пре око две године када је металном секиром напао ученика Прве техничке школе и школског полицајца који је у том нападу одмах интервенисао.

"Интензивно радимо на проналажењу Дарка Р. и нећемо стати док га не ухапсимо", нагласио је Ђоровић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво