Читај ми!

Ер Србија покренула промотивну понуду за 17 дестинација

Компанија Ер Србија саопштила је данас да је припремила нову промотивну понуду током које ће путници моћи да купе авио-карте до 17 популарних дестинација широм Европе, за период путовања од 15. априла до 26. октобра 2024. године.

Како је наведено, промотивна понуда је припремљена због великог интересовања за поједине дестинације из мреже Ер Србије, током претходне промотивне акције. Због тога је компанија одлучила да одређени број седишта на појединим летовима понуди путницима по атрактивним ценама, почев од 39 евра по смеру.

Акција је почела данас, 4. априла и трајаће до уторка, 9. априла, а карте могу да се купе путем веб-сајта, мобилне апликације или у некој од пословница. Истиче се да је број места по промотивним ценама ограничен.

Виша менаџерка за управљање приходима Ер Србије Маша Васовић рекла је и да је нова промотивна понуда осмишљена тако да олакша планирање, било да су у питању пролећни излети, летњи одмори или јесења путовања.

"У наредних шест дана, наши путници су у прилици да по атрактивним ценама купе авио-карте до неких од најлепших градова у Европи и на Медитерану. Понекад избор није лак, али је увек лепо имати избор. Позивамо путнике да искористе актуелну понуду и по повољним условима обезбеде своје место на летовима Ер Србије", рекла је Васовићева.

Нова промотивна акција Ер Србије обухвата летове до Барселоне, Цириха, Милана, Диселдорфа, Штутгарта, Хамбурга, Берлина, Ларнаке, Малте и Рима, који могу да се набаве по цени почев од 39 евра по смеру у економској класи.

Авио-карте српске националне авио-компаније до Беча, Копенхагена, Гетеборга, Стокхолма и Лисабона током шест дана трајања промо-акције биће доступне по почетној цени од 49 евра по смеру, док ће карте до Амстердама и Париза, моћи да се набаве по цени од 59 евра по смеру.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара