Мост са Западном Херцеговином - отворена директна авио-линија између Београда и Мостара

Српска национална авио-компанија "Ер Србија" је данашњим летом (ЈУ634) из Београда за Мостар успоставила директну  линију између та два града. На првом лету био је и председник Александар Вучић који је у дводневној радној посети БиХ.

До Мостара, српски авио-превозник од данас саобраћа три пута недељно, сваког понедељка, петка и недеље. Лет траје око 50 минута.

"Ер Србија се труди да буде карика повезивања Западног Балкана и у томе успева захваљујући доброј комуникацији са партнерима у региону. Данас успостављена авио веза између Београда и Мостара резултат је одличне сарадње и снажне подршке коју нам је пружио аеродром Мостар", рекао је генерални директор Ер Србије Јиржи Марек.

Он је рекао и да ће директна авио линија допринети снажнијем и ефикаснијем умрежавању земаља у региону, као и већим могућностима за путовања ка западној и северној Европи.

Очекују, уверен је директор Марек, велико интересовање путника, нарочито оних који желе да путују између Мостара и Европе или Северне Америке, преко Београда, главног чворишта националне компаније Републике Србије. 

Из "Ер Србије" наводе да путници из Мостара преко Београда авионима Ер Србије могу брзо и удобно да стигну до Париза, Диселдорфа, Цириха, Амстердама, Осла, Барселоне, Kопенхагена, Ларнаке, Стокхолма, Прага, Милана, Рима, Франкфурта, Истанбула, Венеције, Болоње, Букурешта, Kракова, Беча, Будимпеште, Хановера, Штутгарта, Хамбурга, Нирнберга, Брисела, Лиона и многих других градова.

Додају да је увођењем Мостара у мрежу, српска национална авио-компанија проширила број регионалних дестинација до којих лети. Током летње сезоне Ер Србија ће саобраћати између Београда и чак 16 градова бивше Југославије.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво