Читај ми!

Турска развојна агенција улаже у Србију

Турска развојна агенција наставиће да улаже у неразвијене области у Србији, саопштено је након састанка министра у Влади Србије Сулејмана Угљанина и председника те Агенције Сердара Ћама.

Министар у Влади Србије Сулејман Угљанин, који борави у вишедневној радној посети Турској, представио је у сусрету са председником Турске развојне агенција (ТИКА) Сердаром Ћамом листу приоритетних пројеката за финансирање у неразвијеним областима Србије.

"ТИКА је до сада помагала наше неразвијене крајеве, очекујем да ће се успешна сарадња наставити и интензивирати", рекао је Угљанин који је и председник мешовитог Комитета за економску сарадњу Србије и Турске.

Како је саопштио кабинет министра Угљанина, председник ТИКА је навео да је од последње посете Угљанина Турској, велики број пројеката одобрен.

"Очекујемо да ћемо и убудуће све пројекте које нам предложите размотрити у оквиру наших финансијских могућности, и више од тога и реализовати у кратком периоду", обећао је Ћам.

Министар Угљанин треба да се састане са потпредседником Владе Турске Алијем Бабаџаном и министром пољопривреде Мехмедом Мехди Екером, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара