Читај ми!

Пословни парк у Беочину

Председник општине Беочин Богдан Цвејић, генерални директор "Лафаржа" Костин Борк и Хауард Окман из Америчке агенције за међународни развој потписали споразум о успостављању јавно-приватног партнерства, како би се развио пословни парк у Беочину.

Богдан Цвејић, председник општине Беочин, генерални директор "Лафаржа" Костин Борк и директор Пројекта одрживог локалног развоја Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) Хауард Окман потписали су споразум о успостављању јавно-приватног партнерства, како би се развио пословни парк у Беочину.

Нова пословна зона, површине 26 хектара, биће изграђена на земљишту у власништву општине и одговориће на захтеве заинтересованих инвеститора из Аустрије, Словачке, Новог Зеланда и Велике Британије, који планирају да отворе предузећа и запосле 250 становника Беочина и суседних места.

Споразум предвиђа да ће УСАИД Пројекат одрживог локалног развоја финансирати главни пројекат нове индустријске зоне са око 70.000 долара, док ће "Лафарж" пружити техничку, административну и финансијску подршку за њен развој, истиче се у саопштењу УСАИД.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара