Читај ми!

Влада подржава долазак "Икее"

Подржавамо долазак шведског произвођача намештаја "Икеа" у Србију, истакао премијер Ивица Дачић. Неопходно убрзати компликоване административне процедуре, како би се реализовала инвестиција Икее, рекао премијер Дачић.

Влада Србије подржава долазак шведског произвођача намештаја "Икеа", истакао је премијер Србије Ивица Дачић у разговорима са представницима те компаније.

Дачић је указао да је неопходно убрзати процедуру како би се реализовала инвестиција "Икее" у Србији, наведено је у саопштењу Владе Србије. Додаје се да су представници Икее упознали Дачића са плановима те компаније у Србији.

"Икеа" је недавно саопштила да није одустала од инвестиције у Србији иако има потешкоћа око почетка градње због компликованих и нејасних административних процедура.

Та компанија се више од годину дана спрема да почне реализацију плана изградње робних кућа у Србији. Прва робна кућа би била у Београду, а дугорочни планови укључују још потенцијално четири локације у Србији.

Очекивана укупна инвестиција Икее у отварање робних кућа у Србији је 250 милиона евра, а њеном реализацојом било би запослено око 1.500 људи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара