Читај ми!

Возио у супротном смеру на ауто-путу Београд-Ниш

Припадници Управе саобраћајне полиције пресретачем су зауставили и искључили из саобраћаја тридесетједногодишњег возача "oпела" који се на ауто-путу Београд - Ниш код Остружнице кретао возилом у супротном смеру.

Приликом контроле утврђено је да је возач управљао возилом са пробном возачком дозволом, да је био у стању потпуне алкохолисаности јер је управљао возилом са 2,17 промила алкохола у организму, као и да је био под дејством кокаина, објављено је на Инстаграму МУП-а.

"Безбедност на путевима је одговорност свих нас и зато је од пресудне важности да заједно делујемо како бисмо спречили последице, које могу бити трагичне. Управо је случај овог возача сведочио о томе. Захваљујући савесним грађанима који су пријавили да се на овом делу ауто-пута возило креће у супротном смеру, возило је у најкраћем року заустављено", навео је МУП-а.

МУП се захвалио грађанима који су пријавили овај случај насилничке вожње и уједно наше суграђане позивамо да полицији у свакој прилици доставе сазнања о небезбедном понашању у саобраћају.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво