Читај ми!

Сремска Митровица, тројица возача искључена из саобраћаја због насилничке вожње

Припадници МУП-а у Сремској Митровици су приликом контроле саобраћаја, открили тројицу возача који су направили прекршај насилничка вожња - возили недозвољеном брзином и преко пуне линије, као и под утицајем наркотика.

На подручју Сремске Митровице, полиција је пресретачем зауставила 49-годишњака који је возио "мерцедес“ брзином од 162,5 километра на час, што је 102,5 километра на час више од дозвољене, саопштила је полицијска упрва у том граду. Прекршајни судија му је изрекао новчану казну од 140.000 динара, 15 казнених поена и девет месеци забране управљања аутомобилом.

Такође, пресретач је зауставио и 26-годишњег страног држављанина који је возио "пежо“ брзином од 160,7 километара на час на месту где је дозвољено 80, као и преко неиспрекидане линије. Надлежни судија га је казнио новчаном казном од 120.000 динара и 11 месеци забране управљања аутомобилом.

Полиција у Инђији је зауставила 48-годишњег возача који је возио "хјундаи“ са 3,07 промила алкохола у организму, а у Иригу такође 48-годишњег возача "шкоде“ са 2,23 промила алкохола.

Патрола у Инђији открила је 46-годишњака који је управљао "голфом“ под дејством амфетамина.

Након задржавања, ови возачи су приведени надлежним прекршајним судијама.

МУП апелује на све учеснике у саобраћају, а посебно на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, ради своје и безбедности других учесника у саобраћају.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво