Читај ми!

Никола Елезовић: Немамо званичних информација о здравственом стању мог оца

Никола Елезовић, син Илије Елезовића кога су припадници косовске полиције у среду ухапсили у северном делу Косовске Митровице, каже да породица нема званичних информација о његовом здравственом стању.

Илија Елезовић је онколошки болесник, а његов бранилац је рекао да је он и пре притвора био у јако лошем здравственом стању.

"Једину информацију коју имамо је од адвоката Љубомира Пантовића који га је јуче посетио у притворској јединици у Подујеву. Пренео нам је да је он тренутно јако лошег здравственог стања, да има потешкоћа, тегоба”, рекао је Никола Елезовић.

Указао је да је његов отац имао две тешке операције, као и да има метастазе.

Додао је да његовој породици велики број пријатеља пружа подршку.

“Илија има велики круг пријатеља и код Албанаца и код Срба и код муслимана. Сви зову, пружају подршку. Хвала им на томе, у име породице Елезовић, много нам то значи. Албанци, његови пријатељи, који су га знали и за време рата не могу да верују да се ово дешава”, истакао је Никола.

Поручио је да су убеђени у његову невиност.

"Ми смо сви убеђени у његову невиност и да није крив ни по једној тачки оптужнице. Верујемо да ће правда победити, јер знамо да мој отац невин", наглашава Никола.

Специјално тужилаштво у Приштини подигло је оптужницу против Илије Елезовића за наводни ратни злочин против цивилног становништва, а приштински суд одредио му је једномесечни притвор.

Ухапшен је у среду, а тога дана на КиМ су ухапшена још двојица Срба – Драган Миловић из Звечана и Зоран Костић из Прлужја, којима је такође одређен притвор.

Елезовићев бранилац, адвокат Љубомир Пантовић, рекао је да је његов клијент по хапшењу због погоршаног здравственог стања пребачен у приштинску болницу.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара