Читај ми!

Милановић: Кривичнo гоњење за злоупотребу помоћи

Није ми познато да је неко у Свилајнцу злоупотребио помоћ за поплављене, каже председник те општине Предраг Милановић. Истиче да они који су то учинили треба кривично, а не прекршајно да одговарају.

Предраг Милановић, председник општине Свилајнац која је тешко страдала у поплавама, поручује да они који су злоупотребили државну помоћ за поплављене морају кривично да одговарају, преноси Танјуг.

"Не слажем се са шефом Канцеларије Владе за обнову Марком Благојевићем, да они који су злоупотребили државну помоћ, треба да је врате, а они који су фалсификовали докумантацију, да прекршајно одговарају. Такве особе морају кривично да одговарају", сматра Милановић.

Каже да му није познато да у Свилајнцу има оних који су помоћ државе злоупотребили.

"Благојевић спомиње и Свилајнац, али уколико се буде утврдило контролом од стране Канцелерије за обнову да таквих има, тражим да се кривично гоне, то не сме да прође само на враћању новца", каже Милановић.

Додаје да у општинској администрацији није фалсификована документација

"А ко је то радио, значи радио је сам и мора кривично да одговара, а не прекршајно", закључује Милановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво