Читај ми!

Типсаревић поражен на старту Вимблдона

Јанко Типсаревић није успео да се пласира у друго коло Вимблдона. Бољи од њега био је Француз Жил Симон са 3:1 по сетовима 4:6, 6:4, 7:5, 6:3. Меч је трајао три сата и 32 минута игре.

Јанко није успео да се домогне другог кола у Лондону. Типсаревић је одиграо солидан меч против Француза, повео је створио још неколико прилика, у трећем сету је испустио брејк предности. Ипак, у одлучујућим моментима Симон је имао више снаге од нашег тенисера. Јанко није разочарао, чак приметан је велики напредак у његовој игри.

Типсаревић је у првом сету на самом старту освојио рани брејк, међутим већ у четвртом гему Симон је успео да узврати. Пресудан је био седми гем када наш тенисер поново одузима сервис противнику. Потом Јанко рутински приводи сет крају.

Други сет је био неизвестан. Оба тенисера су чувала своје сервисе, и када се очекивало да сет буде решен у та-брејку, Симон успева да изненади одузме сервис нашем тенисеру. Јанко није имао прилика да узврати.

Јанко је у трећем сету први стигао до брејка предности. Међутим, као да је изгубио снагу. Симон то користи и успева да преокрене и уз два брејка решу сет у своју корист.

У, испоставиће се, одлучујићем сету водила се велика борба. Одлучујући је био седми гем када противник успева да освоји брек, а потом мирно приведе сет и меч крају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара