Читај ми!

Ђоковић: Не осећам се као Супермен

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да се не осећа непобедивим, без обзира што је од почетка сезоне претрпео само један пораз и додао да је веома добро што се на АТП туру после паузе због повреде враћа Швајцарац Роџер Федерер.

"Не осећам се као Супермен, иако волим Супермена. Не сматрам се непобедивим, иако су иза мене можда најбољих 15-20 месеци у мојој каријери и животу", рекао је Ђоковић за сајт АТП-а.

"Покушавам да овај период каријере, када играм најбоље, искористим у потпуности, да останем здрав и да освојим што је могуће више великих трофеја", додао је он.

Српски тенисер је у последњих пет година четири пута тријумфовао на Мастерс турнир у Мајамију, где данас креће у одбрану титуле против Британца Кајла Едмунда.

"Индијан Велс и Мајами су два турнира која трају четири недеље, а максимално се игра шест мечева по турниру и то значи да имаш довољно времена да се опоравиш између мечева и да се спремиш за наредни - распоред је јако добар, није све густо као на осталим турнирима из Мастерс серије који трају по недељу дана", рекао је Ђоковић и додао да му је изузетно прија да наступа у Мајамију.

"Увек је добро вратити се на терен на којем сам имао толико успеха, поготово 2007. године, када сам овде освојио до тада за мене највећи трофеј", додао је Ђоковић.

Швајцарац Роџер Федер ће данас по први пут наступати на неком турниру након операције колена, после коју је задобио док је купао децу.

"Јако је добро за тенис што се Федер враћа на тур. Он је веома битан за овај спорт и његов повратак наговештава да ће овај турнир у Мајамију бити изузетно тежак", рекао је је Ђоковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара