Тенисерке код Николића

Томислав Николић примио тенисерке и делегацију Тениског савеза Србије, и честитао на освајању другог места у Фед купу. Ана и Јелена презадовољне пласманом у финале, и верују да ће Србија наредних година освојити Фед куп.

Председник Србије Томислав Николић примио женску тениску репрезентацију Србије и честитао освајање другог места у Фед купу.

Осим Ане Ивановић, Јелене Јанковић, Бојане Јовановски, Александре Крунић и селектора Дејана Вранеша, у делегацији Тениског савеза били су и председник Савеза Вук Јеремић, почасни председник Слободан Живојиновић и министарка спорта Алиса Марић.

"Имали смо сјајну недељу иза себе, биле смо заиста сложне, али остаје жал што нисмо дошле до трофејаљ. Свакако да нам је циљ да у наредним годинама освојимо Фед куп. И ове године смо показали да имамо квалитет за то. Знамо да ће бити тешко, има доста добрих екипа, али даћемо све од себе", рекла је Ивановића.

Јелена Јанковић је истакла да је и освајање другог места огроман успех, и да је то плод вредног рада.

"Поносна сам на екипу, већ 12 година сам у репрезентацији и знам колико је труда и рада уложено у резултате. Надам се да ће у будућности бити прилике за још бољи резултат", рекла је Јанковићева.

Српске тенисерке су после финала критиковале однос медија према њима, а посебно ошта била је најмлађа међу њима, Александра Крунић.

Ипак, тенисерке нису желеле да одговарају на питања новинара о сукобу са медијима, али је ту ситуацију прокоментарисао селектор Вранеш.

"Мало је погрешно протумачено, па је испало да сада то ставља у други план велики резултат који смо направили. Хвала девојкама на свему, није нам лако после овог пораза, али нам је драго због подршке председника. Овај тим сигурно има перспективу", рекао је Вранеш.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара